27. november 2023

Hortens nye landemerke – et flott område med aktivitet og handel

Havneportalen vil ha en sentral plassering, på hjørnet av Strandpromenaden og Tollbugata, mot Horten gjestehavn. Bygget vil være svært eksponert mot både byen, gjestehavna og sjøen. På gateplan ønsker vi at bygget blir en portal med en stor overdekket uteplass, som gir et spennende supplement til Hortens bygulv. Uteplassen vil kunne benyttes med fleksibel møblering og fungere som en gangpassasje mellom byen og gjestehavna.

Topp moderne fasiliteter og fleksible løsninger

Alternative løsninger på tomten er under utarbeidelse, med muligheter for å legge til rette for publikumsrettede virksomheter på bakkeplan, og resterende med kontorarealer for ulike leietakere.

I første etasje ønsker vi utadrettet virksomhet, enten servering eller forretninger, i tilknytning til et flott torg med overbygg. I andre og tredje etasje blir det kontorer. Fjerde etasje vil ha møterom, og etasjen trekkes inn slik at vi får en fantastisk takterrasse, som kan benyttes av bedrifter og leietakere til møter og arrangementer.

Interessert i å være leietaker i et fantastisk kontorbygg?

Arealene vil kunne bli tilpasset og innredet etter deres ønsker. Med topp moderne fasiliteter og fleksible løsninger, kan dere skape et inspirerende arbeidsmiljø som passer perfekt for deres virksomhet. Prosjektet vil være startskuddet i den omfattende bytransformasjonen Horten havneområde står ovenfor.

Kontakt Eirik Sunde eller John Andrè Gurijordet for mer informasjon.

Lignende nyheter