8. november 2021

Trinn to i boligprosjektet Borgheimtunet er i gang

Containerne står oppstilt og gravemaskinen er på plass, neste på agendaen nå er rivingen av gamle Østegaard sykehjem for å klargjøre plass for Bygg B. Neste byggetrinn inneholder 27 boenheter med et spenn på mellom 50 og 150 kvadratmeter pr boenhet.

Legges ut for salg

De lyse og lekre leilighetene i byggetrinn to vil etter planen bli lagt ut forsalg i løpet av uka.


Godt i gang med byggetrinn en

I sommer ble et eldre hus nord for sykehjemmet revet, her vil totalentreprenør Veidekke ha oppstart med byggetrinn en i januar. I Bygg A blir det 15 leiligheter, her er pr dags dato 10 av 15 boenheter solgt.

Bygg C og D

Bygg C planlegges fra Østegaard-tomta parallelt med Hellaveien mot Kirkeveien. Siste byggetrinn består av rekkehus som vil ligge nordover fra eksisterende sentrumsbygg. Bygg D eller sentrumsbygget skal renoveres som et ledd i hele utviklingen av Borgheimtunet, med etterisolering og trekledning og åtte leiligheter i en ny taketasje.

Sosiale soner og mange interessenter

Et pluss i prosjektet med totalt 110 boenheter er grendehage, flotte uterom og de sosiale sonene. Dette er kvaliteter som treffer de rundt 300 interessentene som har skrevet seg opp på liste hos eiendomsmegler i DNB Eiendom, Lill-Iren Barth.

Vi gleder oss over at dette flotte prosjektet skrider framover!

Se prosjektets egen side Borgheimtunet | Ditt nye nabolag i hjertet av Nøtterøy


Mediaomtale: 06. november 2021:

- Nå viker sykehjemmet plass for nye leiligheter: – Jeg har rundt 300 interessenter på lista

Lignende nyheter